Prodej pěkného pozemku pro bydlení 856 m2, Velké Pavlovice

Cena: 5 100 Kč/m2
Informace k ceně: neplatíte provizi
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Břeclav
Lokalita: Velké Pavlovice
Aktualizace: 02.05.2024 08:00
Číslo zakázky: N/RSB/20539/24
Výměra pozemku: 856 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Pokud hledáte dokonalé místo pro stavbu svého snového domova, nechte se okouzlit touto jedinečnou nabídkou stavebního pozemku v nově vznikající rezidenční čtvrti Ostrovec ve Velkých Pavlovicích, městě známém svým vínem a meruňkami. Tento exkluzivní pozemek je určen pro výstavbu samostatně stojícího rodinného domu a nachází se na okraji města v srdci tradiční vinařské oblasti na prosluněné jižní Moravě.
Tato výjimečná příležitost Vám nabízí stát se součástí nově se formující komunity v oblasti s kompletní občanskou vybaveností, včetně mateřské školy, základní školy a gymnázia, což ocení každá rodina s dětmi. Město Velké Pavlovice je známé nejen svou bohatou tradicí vinařství, ale i vynikající dopravní dostupností do Brna, což z něj činí ideální místo pro život s výhodami města i klidu venkova.
Nezmeškejte šanci postavit si domov přesně podle Vašich představ na místě, které kombinuje klid a krásu přírody s výhodami moderního života. Kontaktujte nás pro více informací a začněte psát novou kapitolu Vašeho života na tomto výjimečném místě.

Pozemek celkem: 856 m2

Vybavenost:
el. energie: ano
veřejný vodovod: ano
kanalizace: ano
plyn: ano
datový kabel: ano
komunikace: ano
Realitní makléř:

Zuzana Žáčková
tel: 420724601319

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 135 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop