Rodinný dům se zahradou a vjezdem, vhodný i k podnikání, Strachotín, atraktivní místo

Cena: 7 890 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 33 982 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Břeclav
Lokalita: Strachotín
PENB: G
Aktualizace: 27.04.2024 09:15
Číslo zakázky: 315231006
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 280 m2
Výměra pozemku: 731 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Láká Vás bydlení v atraktivní klidné lokalitě a zároveň je pro Vás nezbytné výborné dopravní spojení např. do města Brna nebo Břeclavi?
Chcete spojit Vaše podnikání s kvalitním bydlením?
Pokud ano, tak právě Vám nabízíme, ve výhradním zastoupení majitele, velký rodinný dům s vjezdem, vinným sklepem, občerstvením a pěknou zahradou, který se nachází v malebné obci Strachotín vzdálené pouze 40 km od Brna.
Dům je cihlový s velkou uliční šíří 18 metrů, je ve velmi dobrém stavebně technickém stavu, po částečné rekonstrukci.
Dispozičně je dům řešený jako 4+1 s obytnou verandou a garáží, všechny obytné místnosti mají samostatné vstupy. Detailní dispozice domu viz přiložený půdorys ve fotogalerii.
V rozsáhlém prostoru průjezdu do domu bylo v r. 2012 vybudované, zkolaudované a provozované občerstvení s výčepním zařízením, vlastním sociálním zázemím a posezením ve dvoře. Veškerá dokumentace je k dispozici. Toto občerstvení lze začít ihned provozovat.
Na průjezd navazuje dvorní trakt a dále velká zahrada, která majitelům poskytuje soukromí, příjemnou relaxaci a neopakovatelný výhled na Dívčí hrad. Nacházejí se na ní kvalitní ovocné stromy a několik hlav vína.
K domu náleží velký klenutý vinný sklep.
Cca 250 m2 volného půdního prostoru nabízí možnost vybudování několika apartmánů jako investici a to s ohledem na to, že v sezóně je ve Strachotíně neustálý nedostatek ubytovacích kapacit.
Dům je napojený na veškeré IS (230/400V, plyn, obecní voda i kanalizace) a je vytápěný ústředním plynovým topením s kombinovaným kotlem pro ohřev vody i topení. K dispozici jsou i krbová kamna a klimatizace, která vytopí případně vychladí celou přední část domu.
Rekonstrukce domu zahrnovala mimo jiné: podlahy (plovoucí + dlažba), elektřina v mědi, odpady i rozvody vody v plastu, koupena, plastová okna atd..
Koupi domu lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám zajistíme.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dosud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.
Obec Strachotín kombinuje překrásné přírodní prostředí a dostupnou občanskou vybavenost.
Tuto nemovitost doporučuji pro její výbornou dispozici, velký pozemek, který k domu náleží a také pro její umístění na jednom z nejžádanějších míst v obci. Zároveň se jedná o jednu z mála volných nemovitostí vhodných pro investiční záměr.
Zvu Vás na prohlídku, která jistě usnadní rozhodování, zda je tento dům vhodný právě pro Vás a Vaši rodinu - neváhejte mě kontaktovat.
Důvodem prodeje domu je stěhování prodávajícího mimo ČR.
ARTOSS realitní kancelář, s.r.o. je řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR.
Realitní makléř:

Jan Polák, Ing.
tel: 420724285331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 231 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop