Prodej rodinné domy, 300 m2 - Hustopeče

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Info v RK, včetně provize
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Břeclav
Lokalita: Hustopeče
Ulice: Svat. Čecha 259/33
PENB: G
Aktualizace: 30.04.2024 14:33
Číslo zakázky: 60006
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 850 m2
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji rodinný dům v samotném srdci Hustopečí u Brna, s možností celkové rekonstrukce nebo přestavby na bytový dům.

Tato elegantní nemovitost s vynikajícími dispozicemi a rozsáhlým pozemkem se nachází vedle malebného parku, nabízejícího dokonalý harmonický životní prostor.

Poloha: Tato nemovitost je situována v prestižní části centra Hustopečí, jen kousek od veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení. Navíc je dům obklopen zelení, což zaručuje klidné a příjemné bydlení v srdci města.

Popis: Rodinný dům nabízející dispozici 7+1 a poskytující rozlohu více než 300 m2 umožňuje široké možnosti přizpůsobení interiéru podle vašich představ. Díky velkorysé zahradě o rozloze cca 550 m2 a přilehlým hospodářským budovám máte možnost vytvořit si vlastní oázu klidu s možností venkovních aktivit nebo rozšířit rezidenci na více bytových jednotek, čímž zvýšíte její investiční potenciál.

Další informace: Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku této jedinečné nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám poskytnout veškerou potřebnou asistenci a poradenství.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 62 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop