Prodej novostavby rodinného domu, 151 m2 - Hustopeče

Cena: 10 500 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK
Financování:na hypotéku za 45 223 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Břeclav
Lokalita: Hustopeče
Ulice: Habrová
PENB: C 92 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.05.2024 13:01
Číslo zakázky: 37993
Výměra pozemku: 483 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi novostavbu rodinného domu s garáží ve vyhledávané lokalitě - ve městě zalitém sluncem - v Hustopečích.

Dům je dispozičně řešený jako 4+kk. Lze jej však snadno upravit na dispozici 5+kk. Nachází se na pozemku o celkové výměře 483 m2. Podlahová plocha domu činí 122,03 m2 plus plocha garáže s technickou místností 29,28 m2. Půdorys je k dispozici k náhledu v obrázcích.

Z francouzských oken obývacího pokoje a z oken pokojů v prvním patře jsou krásné výhledy na okolí, na vinice i mandloňový sad. Dům je situován v klidné, krajní zástavbě rodinných domů a z jedné ze stran hraničí už pouze s lesoparkem.

Dům je těsně před dokončením a zbývá vybrat pouze interiérové prvky. Noví majitelé si mají možnost interiér uzpůsobit dle vlastních představ - podlahy, dveře, obklady, sanitu, krb a osvětlení. Kromě jiného jsou hotové omítky, výmalba bílou barvou, podlahy jsou vylité anhydridem. Z venkovní strany je dům zateplený s hotovou fasádou.

Okna jsou plastová s izolačním trojsklem od společnosti Schüco. Jsou vybaveny již nainstalovanými elektricky ovladatelnými venkovními žaluziemi. V celém domě je rozvedeno teplovodní podlahové topení regulovatelné pomocí termostatu.

Dům disponuje několika praktickými úložnými prostory - v přízemí prostorem pod schodištěm a v prvním patře samostatnou komorou a také pochozím půdním prostorem. K dispozici je také garáž se sekčními vraty a technická místnost přístupná z garáže i ze zahrady, vhodná na uskladnění například zahradního vybavení.

Dům je napojený na elektřinu, obecní vodovod a obecní kanalizaci. K dispozici je také optický kabel pro internetové připojení. Dům je připravený na instalaci tepelného čerpadla. V obývacím prostoru je komínové těleso s přípravou pro osazení krbových kamen.

Město Hustopeče je známé a oblíbené především jako vinařská oblast, ale také pro své mandloňové sady, cyklostezky a kompletní občanskou vybavenost. Jsou zde obchody, restaurace, školy, školky, lékárny, pošta, čerpací stanice a mnoho dalšího.

Toto slunečné město leží na půli cesty mezi Brnem a Břeclaví. Obě města jsou snadno dostupná po dálnici. Spojení s Brnem a Břeclaví také zabezpečují autobusy nebo vlak.

Dům je situovaný v klidné, nové zástavbě rodinných domů na okraji Hustopečí s krásnými výhledy na okolí. V blízkosti se nachází dětské hřiště a lesopark.

Dům je k dispozici ihned. Jeho koupi je možné financovat hypotečním úvěrem.
Pro více informaci kontaktujte makléře.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 45 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop