Prodej Bytu Bavory 60 m2

Cena: 4 450 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 166 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Břeclav
Lokalita: Bavory
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 14:32
Číslo zakázky: 6508110
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 60 m2
Počet pater: 2
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Sníte o tom že jednou budete bydlet ve vlastním rodinném domě ale prozatím vám přijde tento cíl příliš vzdálený?
Pak právě pro vás máme výjimečnou příležitost v podobě bytu splňující všechny náležitosti rodinného domu.

K bytu totiž náleží nejen dvorek se zahradním domkem aktuálně využívaným jako dílna ale také zahrádka na které si můžete pěstovat svoji oblíbenou zeleninu nebo zde můžete trávit příjemné večerní chvíle u táboráku. Součástí prodeje jsou také dva velice prostorné sklepy a v neposlední řadě budou mít nový majitelé k dispozici také parkovací stání přímo před domem.

Samotný byt je velmi Útulný a dispozičně řešený jako 3+kk. Celková výměra činí 60 m2 a zahrnuje dětský pokoj vhodný pro dvě děti, orientovaný stejně jako prostorná ložnice na jihozápadní stranu, čímž jsou tyto místnosti po většinu dne výborně prosluněné.

Dále obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde na nové majitelé čeká moderní kuchyňská linka vybavená značkovými spotřebiči a o teplo domova se zde postarají krbová kamna, v kombinaci s elektrickým kotlem.

Celý byt prošel zdařilou rekonstrukcí zahrnující také koupelnu s rohovou vanou a toaletou.

Bytová jednotka je umístěna v druhém nadzemním podlaží, zděného bytového domu, stojícího v klidné části malebné obce Bavory.
Díky autobusové zastávce, kterou naleznete přímo před domem je zajištěno pravidelné dopravní spojení se 4 km vzdáleným Mikulovem (do 10 min.).

Pokud tedy chcete mít veškeré výhody tohoto rušného města na dosah a při tom bydlet v klidném prostředí kde vás neobtěžují jeho negativní dopady v podobě Turistického ruchu, pak je tento byt tou ideální volbou.

Proto neváhejte a přijďte si byt prohlédnout osobně.
Realitní makléř:

Jan Hulata
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 50 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop